Пошкоджені виробничі приміщення та сільгосптехніку: наслідки ворожих обстрілів по Запорізькій області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

У вівторок, 7 травня, військові російської терористичної армії завдали 306 ударів з різного виду озброєння по містам та селам Запорізької області. Внаслідок ворожих обстрілів постраждав чоловік.

Про це повідомили у Національній поліції Запорізької області.

Вчора ворог гатив по Запорізькій області з авіації, артилерії, реактивних систем залпового вогню та атакувала безпілотниками.  

Внаслідок авіаційного удару по Комишувасі на території фермерського господарства пошкоджені виробничі приміщення та сільськогосподарська техніка. На жаль, внаслідок російського обстрілу постраждав 75-річний чоловік. З осколковими пораненнями тулуба, рук та ніг його шпиталізували.

Крім того, внаслідок ворожих обстрів пошкоджено будинки мирних мешканців. В них понівечені дахи, повилітали шибки та двері. Деякі будинки зруйновані вщент.  

За всіма фактами воєнних злочинів поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Масований удар по Запоріжжю: все, що наразі відомо про наслідки обстрілу, — ФОТО, ВІДЕО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя