Без батька залишився 4-місячний син: від численних осколкових поранень загинув захисник із Запорізької області | Новини Запоріжжя

У Вільнянську провели в останню путь 43-річного Володимира Прилуцького. Захисник загинув поблизу населеного пункту Приютне Пологівського району 12 вересня. Сьогодні в місті оголошено День жалоби за загиблим воїном.

Про це повідомляють у Вільнянській міській раді.

Володимир Прилуцький народився та виріс у Вільнянську. Закінчив Запорізький державний університет за фахом учитель математики та фізики. Однокласники та вчителі згадують, що він був вихованим та добрим учнем.

Після здобуття вищої освіти Володимир спочатку працював у Вільнянській виправній колонії № 20, а потім став начальником варти в комунальному підприємстві «Міжнародний аеропорт Запоріжжя».

25 лютого минулого року Володимира мобілізували. З перших днів війни він захищав Україну від російських загарбників на посаді радіотелефоніста 2 стрілецької роти.        

12 вересня під час ворожого обстрілу захисник отримав численні осколкових поранень поблизу населеного пункту Приютне. Врятувати життя солдата не вдалося. Сьогодні, 18 вересня, Володимира провели в останню путь у його рідному місті.

«Він був гарною, життєрадісною людиною, мав багато друзів. Висловлюємо щирі співчуття родині, бойовим побратимам, усім рідним та близьким Володимира. Вічний спокій та вічна пам’ять захиснику!», — йдеться у повідомленні міської ради.

У загиблого захисника залишилася мати Наталія Іванівна, брат Олексій, дружина Катерина та чотиримісячний син Віктор.

В боях за Україну загинув мешканець запорізького села.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя