Атака дронами, авіабомба, РСЗВ та артилерія: у Запорізькій області зафіксували 25 повідомлень про руйнування через обстріли, — ФОТО | Новини Запоріжжя

За добу, 15 січня, армія РФ завдала 162 удари по населених пунктах Запорізької області. Окупанти атакували дронами Запоріжжя, Гуляйполе, Гуляйпільське, Малинівку, Малу Токмачку, Левадне, Полтавку, скинули авіабомбу на Новодарівку, обстріляли з РСЗВ Новоданилівку та Роботине, вели артилерійський вогонь по інших містах і селах Пологівського та Василівського районів. Поранена жінка.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Унаслідок детонації ворожого дрона в Запоріжжі пошкоджені квартири в багатоповерхівках, магазини, офісні приміщення. Поранення отримала 32-річна запоріжанка.

Також правоохоронці зафіксували влучання російських снарядів у Гуляйполі, вибуховою хвилею та уламками пошкоджені осели мирного населення.

Впродовж минулої доби зафіксовано 25 повідомлень про руйнування об’єктів житлової та цивільної інфраструктур. На місцях ворожих влучань працювали слідчі поліції та СБУ, за зібраними матеріалами відкриті кримінальні провадження. Правова кваліфікація — ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

У Запорізькій області охоронець дитсадка наводив російські ракети та збирав дані про Сили оборони, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя