У Запоріжжі відкрили новий мурал, присвячений боротьбі з домашнім насильством

У Запоріжжі відкрили новий мурал, присвячений боротьбі з домашнім насильством.

У Запоріжжі відкрили новий мурал, присвячений боротьбі з домашнім насильством.

У Запоріжжі з’явився новий мурал. Він присвячений протидії домашньому та гендерно обумовленому насильству, цькуванню та булінгу.

Роботу створено Денисом Ліптоном у співпраці з Управлінням патрульної поліції Запорізької області. Новий мурал знаходиться на одній із стін 77-го заводу, поряд з яким знаходиться оновлена бібліотека на Маяковському, 7.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив директор Департаменту культури та туризму Запорізької міської ради Сергій Білов,
дозволи на художню роботу були отримані від власників будівлі, головного художника Запоріжжя та у департаменті архітектури та містобудування.

Зазначимо, що на табличці з описом муралу розміщені QR-коди з посиланням на важливу програму – «Крила», в якій є прихована кнопка для виклику правоохоронців у разі насильницьких дій.

У Запоріжжі відкрили новий мурал, присвячений боротьбі з домашнім насильством -У Запоріжжі відкрили новий мурал, присвячений боротьбі з домашнім насильством — фото: facebook.com/sbilovУ Запоріжжі відкрили новий мурал, присвячений боротьбі з домашнім насильством -У Запоріжжі відкрили новий мурал, присвячений боротьбі з домашнім насильством — фото: facebook.com/sbilovУ Запоріжжі відкрили новий мурал, присвячений боротьбі з домашнім насильством -У Запоріжжі відкрили новий мурал, присвячений боротьбі з домашнім насильством — фото: facebook.com/sbilov

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя