Зупинена робота котелень, перебої зі світлом та підтоплені райони міста: наслідки негоди в окупованому місті Запорізької області, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

В неділю, 26 листопада, через сильні пориви вітру в Азовському морі розпочався сильний шторм. Вже увечері  через негоду у тимчасово окупованому Бердянську почались перебої з електроенергією, інтернетом та теплопостачанням.

Про це повідомляють у Бердянській міській військовій адміністрації.

Увечері у нижній частині міста, на вулицях біля моря стояла вода. По всьому тимчасово окупованому Бердянську на вулицях обірвані лінії електропередач та повалені дерева. Раніше під час загрози шторму на Набережній ставили вагони, щоб вода не затопила місто. Однак окупаційна так звана влада цього не зробила.   

Вирувала негода й всю ніч в тимчасово окупованому курортному місті. Наразі відсутнє світло, а також є перебої з теплопостачанням та інтернетом в мікрорайонах Центр, 8 березня, Колонія, Ліски, Нагірна частина, АКЗ, РТС. Громадській транспорт у місті не працює.  

«Звертаємось до мешканців тимчасово окупованого Бердянська під час шторму, перебувати у безпечних місцях та утриматись від пересування містом», — йдеться у повідомленні.

«Бердянськ Сьогодні» повідомляє, що внаслідок негоди наразі немає води у Військовому  містечку, РТС, частково на Довганюка, Софіївська та Східний проспект.

«Зупинена робота усіх міських котельних. Дітей перевели на дистанційне навчання. Через пориви постійні стрибки напруги. Вимкніть електроприбори», — йдеться у повідомленні.

В окупованому Енергодарі діють близько 10 катівень: через них пройшли понад 1,5 тисячі людей.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя