ЗСУ наступають на Мелітопольському напрямку, — Генштаб

ЗСУ наступають на Мелітопольському напрямку, - Генштаб.

ЗСУ наступають на Мелітопольському напрямку, — Генштаб. Ілюстративне фото: tacebook.com/GeneralStaff

Українські бійці продовжують наступальні дії на Мелітопольському напрямку. Збройні сили завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці.

Зокрема, ЗСУ просуваються західніше Вербового та південніше Бахмута, завдають значних втрат окупантам. Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов в етері телемарафону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Українські захисники завдають окупаційним військам Російської Федерації втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога.

Просування ЗСУ у Запорізькій області. Скріншот: deepstatemap.liveПросування ЗСУ у Запорізькій області. Скріншот: deepstatemap.live

Також ЗСУ наступають на Мелітопольському напрямі. Зокрема, як йдеться у звіті Інституту вивчення війни, ЗСУ провели наступальні операції під Бахмутом 24 жовтня, продовжили наступальні операції у західній частині Запорізької області та підтвердили успіхи.

Втрати Росії у війні в Україні на ранок середи, 25 жовтня, склали 800 окупантів, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить 296310 військових. Крім того, ЗСУ знищили 44 артсистеми та 28 ББМ.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя