Загарбники встановлюють десятки вишок для прослуховування телефонів у Запорізькій області | Новини Запоріжжя

Російські загарбники посилюють контрдиверсійні заходити в тимчасово окупованих Бердянську та Мелітополі. Ворог встановлює свої вишки, щоб прослуховувати телефони містян.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Щоб виявити партизан та підпілля російські окупаційні війська продовжують розміщувати нові камери спостереження та встановлюють вежі мобільного зв’язку для прослуховування. Такі вежі з’явилися в Мелітополі та Бердянську, також фіксується посилення роботи ворожого РЕБу. 

За словами Івана Федорова, міського голови Мелітополя, на території окупованого міста російські загарбники вже встановили десятки власних вишок.

«Триває прослуховування розмов за допомогою стаціонарного спецобладнання, а також мобільного, яке встановлюють на авто, що може зупинитися в будь-якому районі міста», — пише Федоров.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» в Мелітополі ворог влаштовує «офіс зв’язку» з електронним обладнанням. Там працюватимуть немісцеві, щоб не було витоку інформації. Крім того, на вулицях тимчасово окупованого Енергодару чимало окупантських спецавтомобілів РЕБ, за допомогою яких вони пеленгують зв’язок та намагаються контролювати енергодарців.

Декілька одиниць техніки та жива сила: ворог поніс серйозні втрати на Запорізькому напрямку, — ВІДЕО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя