Як зберегти молодість зони навколо очей: поради на кожен день, бʼюті-процедури та апаратні методики

«Щасливих видають очі», а Ваш вік — стан зони навколо очей? Безумовно, так і є. Перша ділянка обличчя, яку безпосередньо торкаються вікові зміни — це повіки. Тонка шкіра цієї делікатної зони дуже чутлива до сили тяжіння та активної міміки. Птоз верхніх повік та зморшки на нижніх — реальне тому підтвердження у жінок від 35 років. У сукупності з обвислою шкірою ще додаються синці під очима та набряки, які з часом лише посилюють свій прояв. Яким чином заздалегідь потурбуватись про зону навколо очей, щоб вікові зміни лишали ледь помітні сліди, а молодість та краса зберігалися якомога довше? Розглянемо найпопулярніші методи.

Що пропонує сфера медичної косметології та пластичної хірургії для зони навколо очей?

Відповідь будь-якого пластичного хірурга буде однозначною: «Блефаропластика!». Ця надзвичайно популярна операція з корекції зони навколо очей дійсно якісно омолоджує повіки, дарує зовнішності оновлений свіжий та привабливий погляд. Одне хірургічне втручання може вирішити увесь перелік показань та дефектів, що привели пацієнта до цієї процедури. Детально про досвід сучасних клінік пластичної хірургії та лазерних методів у проведенні блефаропластики можна дізнатися за посиланням: https://goldlaser.com.ua/nashi-uslugi/plastika-litsa/lazernaya-blefaroplastika/.

З доглядових методів та процедур рекомендуємо звернути увагу на наступні опції:

  • Лазерне шліфування шкіри повік — лазерна методика, що дозволяє омолодити повіки, скоригувати або видалити дефекти та кардинально змінити стан шкіри в зоні навколо очей.
  • Ботокс від мімічних зморшків — актуальний для пацієнтів з активною мімікою або ж для жінок зі значними проявами наслідків вікових змін зони повік.
  • Контурна пластика носослізної борозни — ін‘єкційний метод заповнення носослізної борозни філерами на основі гіалуронової кислоти, що дозволяє усунути синці, мішки, набряки та складки в зоні навколо очей.
  • Мезотерапія — ін‘єкційне омолодження шкіри верхніх та нижніх повік вітамінними препаратами з біоактивними складовими.
  • Біоревіталізація — ін‘єкційна гідратація шкіри гіалуроновою кислотою.
  • Фракційний RF-ліфтинг зони навколо очей — безопераційна підтяжка шкіри повік мікроголчастим методом.
  • СМАС-ліфтинг — апаратна процедура з підтяжки шкіри повік.

Поради на кожен день

Безумовно, хірургія й апаратні методики — це вже радикальні рішення у боротьбі за молодість зони навколо очей. Але ще до операції чи процедур важливо якісно доглядати за повіками, щоб якомога довше зберегти їх естетику. З чого почати? Ймовірно, що з дотримання базових аспектів:

  • правильний режим сну, відпочинку та фізичних активностей;
  • здорове харчування, що не провокує додаткових набряків та різкої зміни ваги, наслідки якої одразу проявляють себе на обличчі;
  • спорт;
  • зволоження шкіри обличчя та зони навколо очей на постійній основі.

Молодість зони навколо очей реально зберегти на довгі роки, якщо дотримуватись рекомендацій лікарів-косметологів стосовно щоденного догляду та вчасно планувати проведення апаратних та лазерних процедур!

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя