Як правильно вибрати чоловічі парфуми

Аромат являється доповненням образу кожної людини. В наш час існує безліч різноманітних варіантів, завдяки яким можна привернути до себе увагу, підкреслити характер. Чоловічі парфуми https://parfumcity.com.ua/ua/catalog/muzhskie-duhi розрізняються за концентрацією запаху, наявністю декількох ароматних нот, стійкістю. Завдяки цьому кожен представник чоловічої статті зможе підібрати найбільш відповідний для себе варіант. При виборі також бажано враховувати спосіб свого життя.

Існують парфуми, що призначені для вечірок, занять спортом, ділових зустрічей, романтичного побачення тощо. Для зими та осені рекомендують зупинитися на пряних, насичених ароматах. Весною та літом варто користуватися більш свіжими запахами. Не забувайте про універсальні варіанти, які оптимальні для будь-якого чоловічого способу життя. Їх особливість полягає у практично невидимому відтінку ягідних, фруктових, пряних, навіть тютюнових ароматів.

Різновиди

Дані духи поділяються на різновиди виходячи з концентрації та стійкості:

  • Парфумована вода – зберігання аромату на тілі досягає приблизно шістьох годин. Даний вид оптимальний для будь-яких випадків життя. До складу входить 20% ефірних олій, завдяки чому створюється насичений аромат.
  • Туалетна вода – не така стійка, запах зберігається не більше чотирьох годин, до складу входить максимум 10% ефірних олій, тому нотки не такі виразні.
  • Одеколон – тримається максимум три години, складається з 5% ефірних олій. Не дивлячись на це, даний варіант вважається найбільш популярним.

Аромати чоловічих парфумів абсолютно різні. Пропонуються фруктові, східні, цитрусові, квіткові, пряні, шкіряні, мускусні та інші різновиди. 

Критерії підбору

При виборі найбільш відповідного парфуму, необхідно враховувати наступні нюанси:

  • Запах – обирайте той, що стане ідеальним доповненням вашого образу. Представлено яскраві варіанти, які мають мускусну нотку. Також можна підібрати фруктові, пряні, свіжі та морські.
  • Склад – для виготовлення використовуються натуральні та штучні інгредієнти. Уважно роздивіться упаковку, на ній усе чітко розписано.
  • Характер аромату – духи відображають внутрішній чоловічий світ. Бажано ознайомитися з композицією заздалегідь, щоб зрозуміти наскільки вам буде комфортно.
  • Вік – легкі аромати призначаються для молодиків, більш важкі та багатокомпонентні – для зрілих чоловіків.

Наносити духи бажано після душу, завдяки чому на вологій шкірі залишається приємний аромат, що добре закріплюється. Не варто обливатися парфумом з ніг до голови, достатньо пари капель на шию, груди, зап’ясток, щелепу та згин ліктя. Оберіть декілька ділянок, не треба розпиляти одразу на усі перераховані частини тіла. Не варто наносити на одну точку протягом дня два та більше разів, обирайте різні ділянки шкіри.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя