Зруйновано понад 30 будинків: наслідки авіаударів та обстрілів ракетами С-300 по Запорізькій області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

222 удари військові російської терористичної армії завдали по Запорізькій області минулими вихідними, 2 та 3 вересня. Внаслідок ворожих атак зафіксовано 52 повідомлення про руйнування житлової та цивільної інфраструктур. Є постраждалі серед мирного населення.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Минулими вихідними ворог завдавав ракетних та авіаційних ударів, застосовував реактивні системи залпового вогню, артилерію та безпілотні летальні апарати по населених пунктах Запорізького, Пологівського та Василівського районів.

У суботу вночі ворог ударив ракетами С-300 по відкритій території неподалік смт Комишуваха.

Авіаційні удари ворог завдавав по Оріхову. Внаслідок ворожої атаки у прифронтовому місті зруйновано понад 30 приватних будинків, також пошкоджено будинки у Новоданилівці та Зеленому.

Степногірськ ворог обстріляв з артилерії: пошкоджено один будинок, а також приватні машини та сільськогосподарська техніка.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», учора під час авіаційного удару по Оріхову постраждала 51-річна жінка. Після артобстрілу Малої Токмачки з осколковими пораненнями ніг та тулуба госпіталізовано сімейну пару.

Слідчі поліції та Служби безпеки України зібрали докази воєнних злочинів Росії та відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

За відмову голосувати окупанти погрожують чоловікам Запорізької області мобілізацією

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя