Як правильно вибирати жіночі куртки

Кожна дівчина завжди хоче мати приголомшливий вигляд. Для цього можна відправитися в магазин, витратити багато часу на пошук ідеального верхнього одягу. Але є більш простіший варіант – звернутися до інтернет-магазину Море Опт 7км, де ви можете придбати жіночі куртки оптом, причому зовсім недорого. Уся продукція високоякісна, практична, довговічна, стійка до зносу та негативного впливу навколишніх факторів, навіть після активної експлуатації не втрачає первісного кольору та форми.

Широкий асортимент дозволяє придбати модель на будь-який смак. При необхідності можна звернутися до консультантів. Вони враховують озвучені побажання, відповідають на питання, допомагають при виборі, знаходять до клієнтів індивідуальний підхід, завжди йдуть на зустріч.

Вибір по фігурі

Правильно підібраний фасон та розмір приховують будь-які недоліки статури та акцентують увагу на її вигідних сторонах. Враховуйте особливості своєї фігури:

  • Трикутник – обирайте варіації, що мають погони та верхні широкі кишені, довжиною до середини стегна.
  • Перевернутий трикутник – відмовтеся від коротких шкіряних курток. Віддавайте перевагу більш подовженим варіантам, довгим рукавам, мінімальній кількості декоративних елементів.
  • Прямокутник – стильний пояс акцентує увагу на талії. Обирайте розширені моделі та об’ємний комір.
  • Яблуко – прямий крій або трапеція стануть ідеальним стилістичним рішенням. Матові тканини замаскують животик, від поясу краще відмовитися.
  • Пісочний годинник – носіть що завгодно, головне не приховуйте переваг своєї статури.

За довгий час роботи компанія Море Опт 7км заслужила безліч позитивних відгуків та високий рейтинг. Оплата проходить зручним для клієнтів способом, доставка виконується по Україні.

Вибір якості

Неважливо яку модель куртки ви обираєте, головне, щоб вона прослужила не один сезон. До вибору треба підходити відповідально та ретельно, враховувати наступні критерії якості:

  • Матеріал – залежить від сезонності, вважається найважливішим критерієм вибору. Для зими краще обирати теплі різновиди, для осені та весни – шкіряні, влітку віддавайте перевагу джинсовим виробам.
  • Зовнішні та внутрішні шви – не повинні стирчати, адже від них залежить надійність носіння виробу.
  • Деталі – усі фурнітура повинна добре працювати, не бути тугою чи ржавою.
  • Колір – віддавайте перевагу приємній колірній гамі. Якщо він не рівномірний краще оберіть щось інше.

Дотримуючись усіх вище перерахованих критеріїв ви точно зможете підібрати найбільш відповідний для себе варіант. Враховуючи, що ви обираєте через інтернет, можна не поспішати, ретельно передивитися усі фото та ознайомитися з описом. Завдяки цьому модель буде радувати вас довгий час.

Компанія Море Опт 7км готова запропонувати безліч варіантів стильних та якісних жіночих курток. Вона забезпечує зручні умови купівлі, швидке оформлення та відправлення обраного товару. Ви точно залишитеся задоволені якістю обслуговування та отриманим товаром.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя