У квартирах невдовзі укладатимуть кахель: як проходить відбудова запорізької багатоповерхівки на Кияшка, — ФОТО | Новини Запоріжжя

У запорізькому будинку на Кияшка, 22, який частково зруйнувала російська ракета, тривають внутрішні роботи. Відновлення будинку стартувало на початку червня 2023 року.

Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

У квартирах та на сходових клітинах проводять штукатурні та шпаклювальні роботи. У всіх під’їздах багатоповерхівки міняють каналізаційні випуски. Найближчим часом у квартирах почнуть укладати кахельну плитку.

Роботи проходять й в інших будинках, постраждалих від російських ударів.

У відновленій частині будинку по проспекту Соборному, 151 відремонтовано дев’ять квартир, ще три квартири — в роботі. У всіх під’їздах проводиться заміна перил. На фасаді змонтовано архітектурні елементи. На прибудинковій території завершують облаштування укриття.

На Зестафонській, 10 у квартирах пошкодженого під’їзду виконали внутрішні роботи. Наразі опрацьовують питання підключення газу, після чого люди зможуть повернутися до квартир. Триває ремонт другого під’їзду.

Тривають штукатурні роботи у підвалі будинку на Сталеварів, 16. Наступного тижня почнеться монтаж мереж каналізації, водо- і електропостачання та опалення у квартирах відбудованого під’їзду.

Обстріли Запорізької області за добу: окупанти вгатили 8 авіаснарядами, використовували РСЗВ, безпілотники та артилерію

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя