Важливість та етапи детейлінгу

Даний процес являється не просто доглядом за авто. Фактично він уявляє собою реставрацію, доведення автомобіля до бездоганного вигляду. Завдяки комплексу даних технічних операцій, транспортний засіб отримає максимально привабливий вигляд. Час проведення залежить від віку та стану.

Використовуються різноманітні професійні матеріали та спеціальне обладнання для детейлінгу, купити яке можна в інтернет-магазині CarDetailLab. В каталозі даної компанії можна знайти широкий асортимент по демократичним цінам. Усі товари високоякісні, практичні, довговічні, надійні. Консультанти допомагають при виборі, враховують озвучені побажання, відповідають на питання, йдуть на поступки клієнтам та до кожного знаходять індивідуальний підхід.

Популярні інструменти

Для детейлінгу знадобляться наступні інструменти:

  • Турбосушки – забезпечують потужні потоки повітря, допомагають ефективно висушити авто після миття, видаляють з поверхні вологу, запобігають появі водяних залишків та слідів.
  • Полірувальні машини – рівномірно розподіляють полірувальні засоби, виконують ефективне оброблення поверхні. Завдяки різним насадкам досягається висока якість видалення подряпин та їх полірування.
  • Ліхтарики – використовуються у важкодоступних місцях або при виключені світла. Допомагають при виявлені навіть маленьких дефектів.
  • Торнадори та дозатори – необхідні для нанесення засобів для очищування, дозволяють контролювати їх використання, завдяки чому можна уникнути надмірного споживання. Бруд та наліт видаляється навіть з важкодоступних ділянок.
  • Парогенератори – гарантують максимально глибоке очищення та повну дезінфекцію усього салону.

Завдяки використанню даних інструментів автомобіль отримає естетичний вигляд, який точно нікого не залишить байдужим. Обладнання призначається для догляду за транспортним засобом. Воно гарантує ефективне полірування, очищення, захист від негативного впливу навколишніх факторів.

Стадії виконання

Даний процес проходить в декілька стадій:

  • Повне очищення забезпечує ретельне миття автомобіля, видалення бруду та пилу.
  • Полірування та відновлення покриття дозволяє позбавитися залишків грунту, розводів фарби, слідів окислення, подряпин тощо. Застосовуються різноманітні технічні засоби, що зберігають поверхню. Відновлювальне полірування вкрай важливе, повинно виконуватися майстром, потребує спеціальних навичок та вмінь.
  • Укладання спеціальних матеріалів на поверхню дозволяє захистити своє авто. Для цього використовують віск, нанозахист, антидощ та ін.

Незалежно від професіоналізму виконавця (можна займатися самостійно), правильно підібране обладнання та інструменти гарантують бездоганний результат. Ви можете тривалий час підтримувати красу свого автомобіля. Детелійнг підходить для транспортних засобів будь-якого віку. Отриманий результат вам точно сподобається, особливо якщо використовується професійне обладнання та засоби чищення.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя