В одному з постраждалих, внаслідок ракетної атаки Запоріжжі, будинків вже встановили тепловий пункт, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

У Запоріжжі продовжують відновлювати чотири будинки, які постраждали під час ракетних ударів. Один із них на вулиці Кияшка, 22, який постраждав у вересні 2022 року. На сьогодні підрядник уже підготував його до опалювального сезону.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

У будинку на вулиці Кияшка, 22 вже встановили індивідуальний тепловий пункт, а у всіх квартира – батареї.

Наразі на фінішному етапі роботи зі стяжки підлог у квартирах. Паралельно ведуться роботи зі штукатурки стін та встановлення вікон. У всіх квартирах першого під’їзду вже закінчили монтаж електромереж, у другому — завершуються. Наступного тижня встановлять стояки каналізації та водопостачання.

У ще одному постраждалому будинку підрядник змонтував усі електромережі. Наразі у квартирах будинку по вулиці Зестафонська, 10 укладають кахель, а також утеплюють фасад будинку.

Колони четвертого поверху монтують робітники в будинку на вулиці Сталеварів, 16. У квартирах уцілілих під’їздів розпочато ремонт. Робітники також монтують зовнішніх газобетонних стін у під’їзді, що відбудовується.

У будинку на центральному проспекті завершується ремонт даху. Над відновленою частиною встановлюють крокви, а всередині йдуть внутрішні роботи. Наступного тижня в оновленій частині будинку на проспекті Соборному, 151 змонтують радіатори опалення. Продовжуються роботи з будівництва укриття.

Десятки навчальних закладів у Запорізькій області перейдуть на змішану форму навчання: подробиці, — ФОТО, ВІДЕО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя