У Запоріжжі чоловік забив до смерті молотком матір і вітчима

У Запоріжжі чоловік забив до смерті молотком матір і вітчима.

У Запоріжжі чоловік забив до смерті молотком матір і вітчима. Фото: zp.npu.gov.ua

У вівторок, 10 жовтня, у Запоріжжі виявили тіла літнього подружжя. Поліція затримала за підозрою в умисному вбивстві їхнього сина.

Як повідомили у ГУ Нацполіції в Запорізькій області, до поліції звернулась 62-річна мешканка Запоріжжя, яка занепокоїлась через те, що її тітка кілька днів не виходить на зв’язок. За адресою проживання жінки виїхали поліцейські.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сусіди розповіли, що кілька днів не бачили подружжя. Поліцейські отримали доступ у квартиру, де виявили трупи 75-річної жінки і її 79-річного чоловіка зі слідами насильницької смерті. 

У вбивстві запідозрили 52-річного сина потерпілої. Впродовж кількох годин поліція розшукала чоловіка, який переховувався у місті. 

Правоохоронці встановили, що підозрюваний посварився з батьками. Підґрунтям для конфлікту стало зловживання чоловіком алкоголю. Чоловік схопив молоток і наніс матері численні удари по голові. Зрозумівши, що він вбив матір, пасинок зайшов у кімнату вітчима і вдарив його молотком, а потім ножем у шию. Чоловік накрив тіла вбитих батьків ковдрою, зачинив квартиру і втік.

Затриманого підозрюють в умисному убийстві. За скоєне йому загрожує до 15 років в’язниці або довічне ув’язнення.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя