Офіційно: на Запорізькому напрямку звільнили село Урожайне

Офіційно: на Запорізькому напрямку звільнили село Урожайне.

Офіційно: на Запорізькому напрямку звільнили село Урожайне. Фото: facebook.com/AFUkraine

Збройні сили деокупували Урожайне Донецької області, за яке тривалий час йшли бої. Це село знаходиться на Запорізькому напрямку.

За словами заступниці міністра оборони України Ганни Маляр, українські військові закріплюються на досягнутих рубежах та продовжують наступальні дії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто зазначити, що про втрату населеного пункту російські окупанти заявляли 13 серпня, але окупаційна «влада» це спростовувала. 

Офіційно: на Запорізькому напрямку звільнили село Урожайне.Офіційно: на Запорізькому напрямку звільнили село Урожайне. Фото: deepstatemap.liveм

Нещодавно заступник міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що українські військові мають частковий успіх у напрямку села Урожайне Донецької області, яке знаходиться біля раніше звільненого селища Старомайорське. Там ворог відчуває проблеми з логістикою, через постійну «бавовну».

Сьогодні, 16 серпня, начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко розповів, що селище фактично зруйноване ворожою артилерією із застосуванням реактивних систем залпового вогню. За його словами, в Урожайному до повномасштабного вторгнення проживали не більше 500 людей.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя