У Запоріжжі планують встановити додаткові камери відеоспостереження

У Запоріжжі планують встановити додаткові камери відеоспостереження -

У Запоріжжі планують встановити додаткові камери відеоспостереження — фото: volynnews.com

Окрім будівництва фортифікаційних та захисних споруд, місцева влада також планує встановити додаткові камери відеоспостереження у Запоріжжі. Наразі обласна влада веде перемовини з Міністерством внутрішніх справ та управлінням Національної поліції стосовно цього питання.

За словами очільника Запорізької обласної військової адміністрації Івана Федорова, це необхідно аби зменшити кількість злочинів в обласному центрі та допоможе у пошуках зловмисників.

— Шукати зловмисника може бути в десятки разів простіше, якщо в Запоріжжі встановлять достатню кількість камер відеоспостереження, що не лише моніторитимуть, а й вестимуть аналітику. Сучасні технології це точно дозволяють, — сказав Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також в Запоріжжі проведуть інвентаризацію абсолютно всіх укриттів, в тому числу у школах, медичних установах, соціальних закладах тощо.  

— Ми повинні забезпечити людям можливість знайти собі безпечне місце для перебування під час повітряних тривог. Також, є ще велика кількість речей, які ми будемо робити спільно з військовими. Але це закрита інформація, — зазначає голова ОВА.

Говорячи про безпекову ситуацію, Іван Федоров наголосив на необхідності провести інвентаризацію всіх укриттів, які є не лише в місті, а й в різних установах, зокрема лікарнях, школах та житлових будинках.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя