Рятувальники показали наслідки шквального вітру у Запоріжжі

Рятувальники показали наслідки шквального вітру у Запоріжжі

Рятувальники показали наслідки шквального вітру у Запоріжжі — фото: dsns.gov.ua

У суботу, 28 жовтня, у Запоріжжі був дуже сильний вітер. Пориви були зі швидкістю до 22 метрів за секунду.

Внаслідок шквального вітру в деяких районах обласного центру впали дерева. Рятувальники тричі виїжджали для надання допомоги населенню через негоду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, у Вознесенівському районі прибрали два дерева, одне з яких перешкоджало руху транспортних засобів, а інше – унеможливлювало вхід до приватного будинку.

В Олександрівському районі внаслідок сильного вітру дерево впало на легковий автомобіль. Співробітники Служби порятунку розпилили дерево та прибрали його залишки.

Внаслідок падіння дерев люди не постраждали.

Рятувальники показали наслідки шквального вітру у ЗапоріжжіРятувальники показали наслідки шквального вітру у Запоріжжі — фото: dsns.gov.uaРятувальники показали наслідки шквального вітру у ЗапоріжжіРятувальники показали наслідки шквального вітру у Запоріжжі — фото: dsns.gov.uaРятувальники показали наслідки шквального вітру у ЗапоріжжіРятувальники показали наслідки шквального вітру у Запоріжжі — фото: dsns.gov.uaРятувальники показали наслідки шквального вітру у ЗапоріжжіРятувальники показали наслідки шквального вітру у Запоріжжі — фото: dsns.gov.ua

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя