Депутати направили на медицину Запорізької області додаткові кошти

При перерозподілі коштів бюджету розвитку депутати Запорізької обласної ради виділили на розвиток закладів охорони здоров’я 18,3 млн. грн.. Так, в рамках виконання заходів Регіональної програми розвитку охорони здоров’я Запорізької області на 2018 – 2022 р.р., цього року для бюджету міста Бердянська виділено 9,9 млн. грн. на придбання комп’ютерного томографа на умовах спів фінансування для комунальної установи «Бердянське територіальне медичне об’єднання».

Не менш важливою для здоров’я тисяч запоріжців є виділення 5,7 млн. грн. на перезарядку гамма-терапевтичного апарату комунальної установи «Запорізький обласний клінічний онкологічний диспансер».

740 тис. грн. буде скеровано на придбання апаратів штучної вентиляції легенів для комунальної установи «Запорізька обласна клінічна лікарня» і 310 тис. грн. на подібні апарати для комунальної установи «Запорізька обласна клінічна дитяча лікарня».

За підтримки депутатів облради, 1 млн. 140 тис. грн. направлені на капітальний ремонт будівлі комунальної установи «Запорізький протитуберкульозний диспансер №1».

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя