Російські війська масовано атакували енергетичні об’єкти у Запорізькій області | Новини Запоріжжя

Сьогодні, 11 квітня, о 5 ранку під час масованої ракетної атаки ворог спрямував по Запорізькій області керовані авіаційні ракети з літаків тактичної авіації.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

«Дві ракети сили протиповітряної оборони знищили, але, на жаль, є і влучання. У Запорізькому районі пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури», – повідомив голова області.

Деталі з’ясовують. Інформація про постраждалих не надходила.

Як повідомив міністр енергетики Герман Галущенко, цієї ночі ворог знову атакував українську енергетичну інфраструктуру – об’єкти генерації та системи передачі у Харківській, Львівській, Київській та Запорізькій областях. Енергетики вже працюють над усуненням наслідків.

Президент України Володимир Зеленський розповів, що вночі окупаційні війська спрямували на Україну понад 40 ракет та ще близько 40 ударних дронів. Частину з них вдалося збити.

«Російські терористи знову цілили саме по об’єктах критичної інфраструктури. Був черговий підлий ракетний удар по Харкову та Харківській області. Мішенню стали також об’єкти в інших областях: Київській, Запорізькій, Одеській та Львівській», – зазначив глава держави.

Доповнено:

Як повідомили у Повітряному командуванні «Схід», сьогодні близько 5:00 ранку були знищені дві керовані авіаційні ракети Х-59 та вже другий за добу безпілотний літальний апарат Zala.

Зруйновано стіни будинків, понівечено дахи: наслідки ворожих обстрілів Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя