В окупованому Бердянську пролунало два вибухи: є втрати серед окупантів | Новини Запоріжжя

У ніч з 7 на 8 вересня у тимчасово окупованому Бердянську пролунало два вибухи на території муніципального ліцею на вулиці Чехова, 65. Відомо, що в будівлі навчального закладу російська окупаційна влада розташувала одну з виборчих дільниць для проведення своїх так званих «виборів».

Про це повідомляє «Бердянськ Сьогодні» та Іван Федоров, міський голова Мелітополя.

Перший вибух пролунав приблизно о 23:20. Другий пролунав рівно опівночі, коли на місце з’їхалася окупаційна поліція, російські військові та оперативники ФСБ. За попередньою інформацією, вибухи призвели до втрат в особовому складі ворога.

«Військова охорона не встигла допомогти – залишилась під завалами», — пише Федоров.

«Наші джерела у спецслужбах підтверджують, що вибухи вночі, які чули бердянці, були внаслідок спрацювання вибухових пристроїв. Пристрої, закладені представниками партизанського руху Бердянська, спрацювали біля виборчої дільниці біля муніципального ліцею в Колонії», — пише «Бердянськ Сьогодні».

Окупанти намагаються приховати інформацію від мешканців курортного міста. Навчальний заклад, де пролунали вибухи, охороняють окупанти.

«Рекомендують» голосувати в супроводі автоматників: на захоплених територіях Запорізької області продовжуються псевдовибори

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя