Чому варто обирати посуд з порцеляни

У загальному розумінні порцеляна має білий колір, блискуча, міцна, гладка, але не стійка до ударів (може тріснути). Знайомство з нею, як правило, завжди починається з посуду. Наприклад, бренд Haviland пропонує широкий асортимент, який можна придбати на сайті https://empirehall.com.ua/haviland-ru. Враховуючи, що такий посуд відноситься до преміумкласу, являється елітним, ціна на товари не зовсім демократична. Пам’ятайте – коли ви перейдете за посиланням, то потрапите в інтернет-магазин, що займається торгівлею тільки елітної дорогої продукції. Представлені ексклюзивні бренди, адже це не звичайний мас маркет.

Переваги

Порцеляновий посуд має безліч переваг, завдяки яким набуває усе більшої популярності:

  • Вражає благородним зовнішнім виглядом, ретельною обробкою, вишуканістю та ексклюзивністю.
  • Матеріал відрізняється елегантністю та розкішністю, завжди неперевершений. Він легкий, витончений, делікатний, точно порадує навіть найвибагливіших поціновувачів.
  • Завдяки такому посуду ви отримаєте унікальну сервіровку столу, яка точно нікого не залишить байдужим, викликатиме захопливі погляди навколишніх.
  • Завдяки своїй оригінальності вироби стануть відмінним подарунком на будь-яке свято. Вони доречні на весіллі, ювілеї, Дні народженні тощо.

Такий посуд виконує не тільки утилітарні, а й декоративні функції. Він красивий, вишуканий, традиційний, ексклюзивний. Завдяки різноманіттю кожен зможе підібрати найбільш відповідні для себе варіанти, що відповідатимуть вашим індивідуальним уподобанням. Підходить як для дому, так й для ресторанів високого класу. Ви точно залишитеся задоволені здійсненою покупкою та якістю отриманого товару.

Різновиди

Характеристики даного фарфору різноманітні, залежать від використання температури та нанесення глазурі під час виробництва. Кожен предмет також проходить декілька випалювань. Порцеляна поділяється на наступні види:

  • Бісквітний – обпалення виконується без застосування глазурі. Поверхня виходить матовою, шорсткою, з часом набуває властивості вбирати вологу. Найчастіше використовується у якості декоративних елементів.
  • Тверда глазур – відрізняється блискучою та гладкою поверхнею. До складу додається невелика кількість кварцу та інші компоненти.
  • Глазур, до якої входить польовий шпат у великій кількості – особливість полягає у молочно-матовій поверхні.
  • Прозора глазур – до складу входить вапно та інші інгредієнти.

При виготовленні твердої порцеляни відбувається ретельний контроль на всіх етапах. Бракований посуд викидається, адже він вважається негідним для використання. Ціна на даний товар досить велика, адже вона елітна та брендові.

При виборі кольору звертайте увагу на принт. Легкий малюнок дуже гарний та вишуканий. Не варто забувати про модні тенденції, адже деякий орнамент з часом може стати не трендовим. Відмовляйтеся від агресивних візерунків, віддавайте перевагу спокійним кольорам.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя