Ремонтують у польових умовах: на Бердянському напрямку виїзні бригади відновили сотні одиниць пошкодженої техніки, — ВІДЕО | Новини Запоріжжя

На Бердянському напрямку у зоні відповідальності угруповання військ «ТАВРІЯ» працюють виїзні ремонтні підрозділи Сил логістики Збройних Сил України. Їх прозвали «Скажені хаммеристи». «Скажені», бо працюють швидко, якісно та результативно. Жодні труднощі їх не зупиняють. «Хаммеристи», оскільки спеціалізуються виключно на американських військових автомобілях різних модифікацій під брендом «Хаммер».

Про це йдеться у сюжеті Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського спрямування.

Воїни-логісти оперативно ремонтують надану міжнародними партнерами техніку, яка задіяна у наступальній операції на півдні України. У польових умовах та безпосередньої близькості від фронту вони проводять, у тому числі капітальний ремонт та відновлення техніки після підривів. Один із підрозділів спеціалізується на броньових автомобілях «MaxxPro» та «Husky», інший – на «Hmmwv» та його численних різновидах.

За два місяці воїни-логісти відремонтували 286 одиниць «Hmmwv». Більшість техніки було пошкоджено внаслідок бойових дій: підриви та вогневі ураження.

«З кожною виїзною бригадою ми набираємо все більше й більше досвіду. Ми виїжджаємо вже якісніше, ми вже беремо все, що там можна взяти і не взяти. Нам просто зараз не вистачає часу та часто не вистачає запчастин. А мотивації достатньо, і рівень наших знань, над яким ми щодня працюємо, зростає. Тільки люди втомлюються дуже сильно», — каже глава підрозділу, майор на псевдо «Сіма».

Ворог скинув п’ять авіабомб на Запорізьку область: зруйновано школу та пошкоджено будинки, — ФОТО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя