Приєднався до «народної міліції» та отримав від ворога будинок: винесено вирок зраднику, який викрадав жителів Запорізької області | Новини Запоріжжя

Після початку повномасштабного вторгнення колишній правоохоронець перейшов на бік ворога. З перших днів створення окупаційної «народної міліції Токмака» він почав працювати там.

Про це повідомляють у Державному бюро розслідувань.

Поліцейський-зрадник перейшов на бік ворога і почав працювати у «народній міліції Токмака». Він збирав інформацію про колишніх колег і передавав її окупантам. Фігурант справи також відбирав у поліцейських, які не йшли на співпрацю із російськими загарбниками, табельну зброю. Також брав участь в обшуках та викраденні людей.

За «досягнення» окупаційна влада дала йому будинок, власники якого виїхали з окупованого міста. Зрадник і зараз перебуває на тимчасово окупованій території та оголошений у розшук.

Рішенням Хортицького районного суду Запоріжжя колишнього правоохоронця визнали винним у державній зраді та заочно засудили до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Працює на ворога й займає керівну посаду в окупаційній адміністрації: винесено вирок зраднику-підприємцю з Бердянська.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя