Окупанти під час псевдовиборів посилили контроль за інформаційним простором на захопленій території | Новини Запоріжжя

У зв’язку з так званим «голосуванням» російські загарбники посилили контроль над інформаційним простором на тимчасово окупованих територіях.

Про це інформує Центр національного спротиву.

Раніше вже повідомлялось про моніторингові групи ворога, які відстежують пости українців в окупації. З початком так званих «виборів» стеження та «профілактичних бесід» на захоплених територіях побільшало.

Загалом окупанти шукають тих, хто незадоволений суспільно-політичною ситуацією в регіоні та закликає ігнорувати «вибори». Йдеться не лише про авторів постів, а й тих, хто ставить лайки під публікаціями.

«Центр національного спротиву нагадує представникам окупаційного режиму, що вони є законною військовою ціллю для Сил оборони України та понесуть неминуче покарання відповідно законів України», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 15 по 17 березня у РФ та на тимчасово захоплених територіях України проводять фінальний етап незаконних так званих «президентських виборів». Їх засудила цивілізована світова спільнота, зокрема США, Великобританія та ЄС. Серед іншого загарбники накручують кількість виборців в окупації.

Мешканців Запорізької області закликають не ходити на дільниці.

Перейшов на бік ворога та придушував спротив мешканців: експравоохоронця з Якимівки визнали винним у держзраді

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя