Окупанти оголосили призов у Запорізькій області: у мережі опублікували розпорядження | Новини Запоріжжя

На початку квітня російський диктатор підписав наказ про весняний призов, в рамках якого планують призвати 150 тисяч людей до лав російської армії.

Сьогодні, 24 квітня, «Бердянськ 24» опублікував розпорядження про організацію на території Запорізької області призову громадян РФ на військову службу. Відповідно до цього «документу» Росія поставила перед колаборантами план з залучення українців, які отримали російський документ, до лав Збройних сил країни-агресора.

«Окупаційна «влада» готується до першого призову українців на службу до армії РФ, щоб змусити їх воювати проти своєї країни», — написав у своєму телеграм-каналі журналіст Андрій Цаплієнко.

Відповідно до «документа», що опублікувало бердянське видання, Євген Балицький 17 квітня підписав розпорядження про створення призивної комісії на тимчасово окупованій території. План призову слід виконати з 1 квітня по 15 липня. Як ми раніше повідомляли, у Приморську та Бердянську, загарбники вже проводять рейди та опитування у будинкових чатах. Загарбники мають списки майже всіх чоловіків, що залишились в окупованих населених пунктах. Наразі вони збирають данні про чоловіків, що приїхали з інших регіонів.

Також в «документі» зазначено, що щомісяця Балицькому мають надавати інформацію про проведення розшуку ухилянтів. А до 1 серпня окупаційний військовий комісар Запорізької області має надати гауляйтеру інформацію про результати весняного призову.

Літаки, судно, машини: зі зрадника Балицького та його рідних на користь держави стягнули майно — деталі

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя