Окупанти без пояснень суттєво підвищили проїзд у громадському транспорті Бердянська | Новини Запоріжжя

Наприкінці минулого тижня з’явилася інформація, що окупаційна влада Бердянська планує підвищити вартість проїзду. Обґрунтування для підвищення тарифу ніхто не називав. Сьогодні, 11 грудня, вранці стало відомо, що проїзд у міському та заміському транспорті таки підняли.

Про це повідомляє «Бердянськ Сьогодні».

Без пояснень і попереджень російська окупаційна влада підвищила вартість проїзду в громадському транспорті відсьогодні. Інформацію про це люди дізналися з соцмереж та від водіїв громадського транспорту. Офіційних заяв від псевдовлади немає.

Тепер проїзд коштує 25 рублів, замість 15, у міському транспорті. Пільговий проїзд – 15 рублів, але він поширюється лише на ветеранів ВВВ та дітей до 10 років. Підняли вартість проїзду і на заміський транспорт. Якщо раніше проїзд до села Азовського коштував 20 рублів, то зараз 40.

При цьому в соціальних мережах люди скаржаться, що громадський транспорт рідко ходить. Іноді його слід чекати на зупинці по 40 хвилин.

«Навіть цінителі «руського мира» зляться: «Де пояснення офіційного Бердянська з приводу цін у маршрутках, де наші депутати, які повинні працювати для народу, чи все ж таки важливіші за бізнес для себе?», — пише видання.

На окупованій території Запорізької області готуються до так званих виборів: вже завезли вісім автобусів з виконавцями.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя