Удари ракетами С-300 та керованими авіабомбами: вщент зруйнована медустанова та постраждало сільгосппідприємство у Запорізькій області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Російські військові обстріляли ракетами С-300 село в Запорізькому районі, скинули авіаційні бомби на Оріхів, П’ятихатки, Малу Токмачку, Єгорівку, Рівнопілля, застосували безпілотні літальні апарати, реактивні системи залпового вогню та артилерію по інших населених пунктах.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Вночі 20 липня російські окупаційні війська завдали п’яти ударів по селу Таврійське Запорізького району із зенітно-ракетного комплексу С-300. Вибуховою хвилею та уламками ракет у будинках вибило вікна та двері, пошкоджено фасади та машини, зруйновано складські приміщення.

Авіаційний удар по Оріхову вщент зруйнував приміщення медичного закладу.

Керованими авіаційними бомбами ворог завдав удар на гуляйпольському напрямку. Зруйновано їдальню та господарські будівлі, пошкоджено машини та сільськогосподарську техніку. Внаслідок авіаударів четверо людей загинули, ще двоє — у лікарні.

Військові російської армії продовжують обстрілювати будинки мешканців Пологівського району та знищувати майно людей.

Лише минулої доби зареєстровано 33 повідомлення про руйнування. Слідчі поліції та Служби безпеки України відкрили кримінальні провадження за частинами 1 та 2 статті 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Запорізька область у десятки разів більш замінована, ніж інші регіони.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя