Ілон Маск висміяв Володимира Зеленського в мережі

Ілон Маск висміяв Володимира Зеленського в мережі -

Ілон Маск висміяв Володимира Зеленського в мережі — фото: twitter.com/elonmusk

Американський мільярдер і винахідник Ілон Маск у своїй соцмережі Х оприлюднив пост, у якому спробував висміяти президента України Володимира Зеленського.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У соцмережі Ілон Маск опублікував мем, в якому йшлося:  «Коли минуло п’ять хвилин, а ти не попросив допомоги в мільярд доларів». Авдиторію відомого підприємця обурив цей пост, про що підписники висловились в коментарях до допису.

Ілон Маск висміяв Володимира Зеленського в мережі -Ілон Маск висміяв Володимира Зеленського в мережі — фото: twitter.com/elonmusk

Натомість,  радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк зазначив: «На жаль, не всі і не завжди, будучи значущими медійними фігурами за тисячі кілометрів від епіцентру війни, здатні усвідомити, що таке щоденні обстріли і плач дітей, які втрачають своїх батьків».

Нагадаємо, нещодавно президент Польщі Анджей Дуда порівняв Україну з потопельником, який тягне на дно свого рятівника, тобто західного сусіда. Стало відомо, що Київ і Варшава зайшли у дипломатичний конфлікт через імпорт українського зерна.  

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя