Вибухи на фейковій виборчій дільниці у Бердянську — результат спецоперації СБУ

Вибухи на фейковій виборчій дільниці у Бердянську - результат спецоперації СБУ.

Вибухи на фейковій виборчій дільниці у Бердянську — результат спецоперації СБУ. Фото: ssu.gov.ua

У тимчасово окупованому Бердянську в ніч на п’ятницю сталися вибухи на території Бердянського муніципального ліцею, де окупанти встановили «виборчу дільницю». Ці вибухи були результатом операції Служби безпеки України.

На території муніципального ліцею в Бердянську прогриміли два вибухи. Окупанти використовували одну з «виборчих дільниць» для своїх псевдовиборів. Початок цих фейкових довиборів був запланований на 8 вересня, але ця конкретна дільниця так і не відкрилася. Цей інцидент пов’язують з діяльністю СБУ. Про повідомляє Укрінформ, отримавши інформацію від джерела в СБУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після вибухів окупанти провели інструктаж з тим, як діяти під час подібних інцидентів. Крім того, не виключено, що в найближчий час (під час проведення псевдовиборів) подібні вибухи можуть повторитися.

Також після нічного вибуху на фейковій виборчій дільниці в окупованому Бердянську, вибух пролунав в Пологах, в штабі «Єдиної Росії. За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, що вибухнуло в той момент, коли там «малювали» результати партійники з Пензи». 

Що саме вибухнуло і яка кількість постраждалих окупантів наразі невідомо. 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя