Готують стіни до фарбування: у Запоріжжі активізували роботи з відновлення зруйнованих будинків, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

У Запоріжжі продовжують роботи з відновлення чотирьох будинків, які минулої осені постраждали під час ворожих ракетних ударів. На сьогодні у будинку за адресою Зестафонська, 10 працює близько 30 робітників.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

У постраждалому п’ятиповерховому будинку підрядник вже майже повністю завершив покрівельні роботи, залишилося лише «накрити» вентиляційні виходи. Зараз працівники утеплюють будинок, також займаються інженерними та електромережами.

Підрядник також активізував роботи у квартирах: готують стіни до фарбування, поклейки шпалер та укладання плитки, встановлюють батареї опалення.

Тривають відновлювальні роботи у ще трьох будинках. У багатоквартирному будинку на вулиці Кияшка, 22 вже утеплили перекриття даху, зараз у квартирах «заливають» нову підлогу. Працівники завершують встановлення стійок опалення і планують наступного тижня розпочати встановлення батарей.

У будинку на вулиці Сталеварів, 16 підрядник встановлює опалубки для бетонування плити між другим та третім поверхом. Наступного тижня її забетонують та встановлять опалубку для третього поверху.

Завершується відновлення п’ятого поверху будинку на проспекті Соборному, 151. Наступного тижня над ним мають спорудити перекриття. Паралельно працівники утеплюють будинок, проводять заміну інженерних комунікацій, ремонт покрівлі та під’їздів.

Окупанти обстріляли житлові будинки у Запорізькій області, — ФОТО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя