ЗСУ відбили контратаки росіян на Мелітопольському напрямку — Генштаб

ЗСУ відбили контратаки росіян на Мелітопольському напрямку - Генштаб.

ЗСУ відбили контратаки росіян на Мелітопольському напрямку — Генштаб. Фото: ap.org

Українські захисники відбили контратаки російських військ на Мелітопольському напрямку. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі та техніці.

За словами речника Генерального штабу ЗСУ Павла Ковальчука в Military Media Center, українські бійці зокрема відбили атаки росіян в районах Вербового, Малої Токмачки, Роботиного, Новоданилівки, що у Запорізькій області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ковальчук додав, що Сили оборони продовжують тримати оборону на зайнятих рубежах, завдають окупаційним військам значних втрат в особовому складі та техніці. При цьому РФ переміщує війська та застосовує резерви.

За даними Генштабу, ЗСУ відбили атаки противника в районі населеного пункту Роботине Запорізької області та продовжують закріплятися на зайнятих рубежах. Протягом минулої доби відбулося понад 32 бойових зіткнення.

Також, як пише Інститут вивчення війни (ISW), ЗСУ змусили росіян відступити під Кліщіївкою, своєю чергою, загарбники використали затишшя на кордоні Донецької та Запорізької областей, щоб відновити там свою оборону.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя