З якого матеріалу виготовляють поліпропіленові мішки?

Біг-беги стали незамінним впакуванням в індустрії сипучих матеріалів завдяки своїй міцності, зручності та ефективності. Вони чудово витримують велику вагу, стійкі до вологи й надійні. А також підходять для абсолютно різних товарів: від сільськогосподарської продукції до будівельних матеріалів. Про те, з якого матеріалу краще купити поліпропіленові мішки, поговоримо в нашій статті.

Особливості виготовлення поліпропіленових мішків

Поліпропілен — це основний матеріал для виготовлення біг-бегів. Він має високу міцність на розрив, стійкість до ультрафіолетового випромінювання та відмінні антистатичні властивості. Поліпропіленові біг-беги не вступають в реакцію з продуктами всередині, не впливають на їхню якість. Окрім того, стійкі до вологи, перепадів температур та різних умов зберігання.

Саме поліпропілен забезпечує такі переваги мішків, як:

  • Висока місткість при невеликій вазі. Мішки здатні без проблем витримувати до 1,5 тонн вантажу, хоча самі важать дуже мало.
  • Зручність зберігання. Мішки — надзвичайно компактні. Тому вони займають мало місця під час зберігання на складі.
  • Довговічність. Мішки можуть використовуватися повторно майже необмежену кількість разів. Це скорочує ваші витрати на повторну закупівлю упаковки.

Також мішки легко завантажувати та розвантажувати, оскільки деякі моделі оснащені спеціальним клапаном для цього, й мають додаткові стропи для більшої зручності.

Як обрати мішки для вашого продукту?

До вибору промислової упаковки варто підходити особливо уважно, адже від цього залежить зручність зберігання та транспортування продукції. При виборі біг-бега слід враховувати декілька ключових параметрів:

  • Тип сипучого продукту. Різні мішки мають різний ступінь пористості.
  • Умови зберігання — для вологих умов слід вибирати якісні мішки.
  • Транспортування. Якщо продукт буде транспортуватися на великі відстані, виберіть мішки з високою міцністю на розрив.

Також важливо звернути увагу на вантажопідйомність. Залежно від моделі, мішок може вміщувати від 25 кг до 50кг продукції.

Найбільш вигідно купувати мішки напряму у виробника. Наприклад, в bigbagpapa. Це українська компанія, яка виготовляє якісні та надійні поліпропіленові мішки для різних видів продукції. Таким чином ви зможете суттєво зекономити та отримати найбільший вибір продукції. Замовити біг-беги можна як оптом, так і вроздріб, за вигідними цінами. Бажаємо вдалих покупок!

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя