У Запорізькій області  зафіксували 130 ворожих влучань за 24 години: є загиблий та поранена, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Минулої доби, 10 листопада, у Запорізькій області зафіксували 130 ворожих влучань. Окупанти вкотре обстріляли територію Пологівського та Василівського районів. Пошкоджені будинки місцевих жителів. Жертвами артилерійського обстрілу стала родина з Малої Токмачки: від отриманих травм чоловік загинув, його дружину госпіталізовано. 

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Учора під артилерійський обстріл окупантів знову потрапило село Мала Токмачка Пологівського району. Зруйновані оселі та господарські будівлі місцевого населення. У результаті обстрілу загинув 48-річний чоловік, його 44-річну дружину доставили до лікарні з пораненнями.

10 листопада військові армії РФ скинули авіабомбу на Оріхів, обстріляли з реактивних систем залпового вогню Новоданилівку, Роботине та Малу Токмачку. Крім того, окупанти здійснили 20 БПЛА-атак та нанесли 104 удари з артилерійських установок по Гуляйполю, Залізничному, Новодарівці, Новоандріївці, Новопрокопівці, Полтавці, Гуляйпільському, Чарівному, Червоному, Темирівці, Малинівці, Левадному, Білогір’ю Пологівського району, Малих Щербаках, Кам’янському, Лобковому, Лук’янівському, П’ятихатках, Степовому Василівського району.

За всіма фактами слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження. Правова кваліфікація – ч.ч. 1, 2 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Російські військові вели штурмові дії в районі Роботиного на Запорізькому напрямку

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя