У Запорізькій області виявили тіла застрелених окупантів | Новини Запоріжжя

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області збільшилась кількість дезертирів. Аби їх знайти російські загарбники влаштовують масові обшуки у людей.

Про це повідомив Іван Федоров, міський голова Мелітополя.

В одному з селищ Запорізької області знайшли двох застрелених російських військових. За словами Федорова, це були дезертири, які не хотіли воювати проти Збройних сил України, бо боялися.

«Останніми днями в Мелітополя стали проводити масові обшуки у людей, бо ворожі військові перевдягаються в цивільне та намагаються таким чином ухилитися від служби», — сказав міський голова Мелітополя.

Співробітники ФСБ також влаштовують обшуки в будинках Мелітопольського району, де жили російські військові й оглядають кожне авто яке виїжджає з Мелітополя.

За словами Івана Федорова між російськими загарбниками продовжуються конфлікти. Нещодавно в Токмаку «воєнна поліція» побила учасників так званого СВО — осетина і кабардинця, з лозунгами «Росія для руських».

Запорізькій області окупанти намагаються залучити мешканців до війни проти України: змушують ставати на облік і підписувати контракт.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя