У Запорізькій області під колесами авто загинув чоловік: подробиці | Новини Запоріжжя

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19:20 години 10 жовтня у Вільнянському районі. Внаслідок події загинув чоловік.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

За словами 38-річної водійки «ВАЗ» на дорозі «Вільнянськ-Орлівське» вона не помітила чоловіка, який лежав на проїжджій частині, і здійснила на нього наїзд. Після чого залишила місце пригоді, оскільки не зрозуміла, що сталося. Від отриманих травм 37-річний місцевий житель загинув на місці. Про пригоду жінка дізналась коли її авто наздогнав свідок і розповів про ДТП.

За результатами медичного огляду водійка була тверезою.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати автомобілем до 3 років або без такого.

Правоохоронці встановлюють причини та обставини події та звертаються до можливих свідків та осіб, які мають будь-яку інформацію про ДТП: 067-613-83-15 або 102.

Встановлено особу, яка організувала вивіз залізної руди на 140 млн грн з підприємства в Запорізькій області.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя