У Запорізькій області окупанти шукають інформаторів серед підлітків | Новини Запоріжжя

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські загарбники намагаються вирахувати незгодних з окупаційним режимом. Для цього ворог почав шукати інформаторів серед підлітків.

Про це повідомляють у Центрі національного спротиву.

Представники російського слідчого комітету провели рейд дитячими спортивними секціями. Причиною для якого стало, нібито, опитування про умови тренування. Але під час нього загарбники закликали дітей повідомляти про «підозрілих осіб», тобто доносити на нелояльних до окупаційного режиму однокласників та сусідів.

«Ворог намагається протиставити молодих спортсменів з однолітками, щоб виділити окрему групу і згуртувати навколо своїх ідей», — йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», у тимчасово окупованому Мелітополі російські окупанти затримали трьох неповнолітніх, яких звинувачують у роботі на Службу безпеки України.

Крім того, російські військові почали обшукувати дітей у школах, на вулицях й вдома. У будь-який момент можуть перевірити телефон дитини або заборонити користуватися ним.

Окупанти зруйнували приватний будинок мелітопольської родини.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя