Ворог намагався відновити втрачене положення біля Вербового Запорізької області: сили оборони відбили атаки | Новини Запоріжжя

На Запорізькому напрямку минулої доби сили оборони відбили всі атаки ворога, який намагався відновити втрачене положення в районах західніше Вербового Запорізької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у зведенні 6 грудня.

Авіаційних ударів зазнала Новодарівка Запорізької області.

Водночас на Мелітопольському напрямку Сили оборони України продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Загалом протягом минулої доби на українському фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Ворог завдав чотири ракетних та 104 авіаційних удари, здійснив 101 обстріл з РСЗВ по позиціях українських військ та населених пунктах. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Як повідомляють Повітряні Сили України, у ніч на 6 грудня окупанти атакували Україну «шахедами». Усього зафіксовано пуски 48 ударних БпЛА «Shahed-136/131». В результаті протиповітряного бою сили та засоби Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищили 41 ударний безпілотник противника.

Нагадаємо, добу тому повідомлялось, що Сили оборони відбили всі атаки ворога біля Роботиного Запорізької області.

Бійці бригади «Спартан» поцілили дроном по бліндажу окупантів: росіяни зазнали втрат, — ВІДЕО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя