В Запорізькій області на окупованих територіях кадирівці пострілялися з дагестанцями

В Запорізькій області на окупованих територіях кадирівці пострілялися з дагестанцями -

В Запорізькій області на окупованих територіях кадирівці пострілялися з дагестанцями — фото: mind.ua

В тимчасово окупованому селі Михайлівка Запорізької області відбувся збройний конфлікт між підрозділами російської армії.

За інформацією опублікованою в Центрі національного спротиву, у суботу 12 серпня, до селища Михайлівка Василівського району на ТОТ Запоріжжя, прибули російські пропагандисти, для зйомки сюжету про «великий внесок» високопосадовця з-поміж кадирівців в розбудову окупованих територій.

Близько 20:00 того дня, в районі Центрального парку селища відбулася словесна перепалка між кадирівцями та дагестанцями з іншого підрозділу РОВ. Під час сварки один з окупантів відкрив вогонь в повітря зі стрілецької автоматичної зброї.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В ході сутички, одному з окупантів було нанесено чисельні колото-різані ушкодження, несумісні з життям. Це призвело до відкритого протистояння між підрозділами із застосуванням підствольних гранатометів ГП-25 «Костер», ручних наступальних гранат та стрілецької автоматичної зброї. 

В ході бою, успіх мали дагестанці. З обох сторін безповоротні втрати склали 20 військовослужбовців підрозділів РФ, поранених — понад 40. Командира кадирівського підрозділу (ймовірно у званні полковника), у якості покарання, відправлено на передові позиції.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя