В Запорізькій області окупанти планують провести дострокові «вибори» та влаштувати «голосування» на дому | Новини Запоріжжя

На тимчасово окупованих територіях російські загарбники готуються до так званих виборів президента РФ. На окупованій частині регіону окупанти планують їх провести достроково.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

Дострокове «голосування» загарбники хочуть розпочати приблизно за тиждень до 17 березня. Крім того, на окупованій частині Запорізької області члени дільничних «виборчих комісій» приходитимуть до людей додому. Таке «голосування» на дому ворог планує провести на початку березня.

«Ці заяви зайвий раз свідчать, що «президентські вибори» на тимчасово окупованих територіях пройдуть з максимальними порушеннями та фальшуваннями. Окупаційна влада насправді хоче лише легітимізувати повномасштабне вторгнення та підвищити підтримку Путіна. Також «вибори» дають можливість росіянам зібрати більше інформації про українських громадян для подальшої насильницької паспортизації, мобілізації, виявлення «неблагонадійних» жителів», — йдеться у повідомленні.  

У Дніпрорудному ворог влаштовує масову перевірку права власності на квартири

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя