У тимчасово окупованому Мелітополі отруїли офіцерів ФСБ

У тимчасово окупованому Мелітополі отруїли офіцерів ФСБ.

У тимчасово окупованому Мелітополі отруїли офіцерів ФСБ. Ілюстративне фото: gettyimages.com

У тимчасово окупованому Мелітополі отруїли офіцерів ФСБ. Серед російських загарбників троє загиблих та один в реанімації.

Російські окупанти замовили ресторанну їжу, а після смакування вишуканими стравами відчули себе зле і потрапили до лікарні з отруєнням. Про це повідомили в російському пропогандистському телеграм-каналі «Кремлевская табакерка».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними пабліку, отруєння сталося наприкінці минулого тижня. Офіцери замовили їжу та алкоголь додому в одному із ресторанів міста. Незабаром після спільної вечері їм стало зле, і усі вони були госпіталізовані.

Зазначається, що для отруєння росіян використувувалася щуряча отрута.

У ресторані, звідки доставили їжу та алкоголь, було проведено обшуки, жодних слідів отрути не знайдено. При цьому кур’єр, який нібито доставляв страви та спиртне, безвісти зник.

Зазначається, що в отруєнні ФСБвців є одна «загадкова деталь» — двоє з трьох загиблих минулого тижня розпочали розслідування справи про могилу моряків Чорноморського флоту, яку нещодавно знайшли в Мелітополі.

Варто додати, що мер Мелітополя Іван Федоров поки що не коментував інформацію про отруєння співробітників ФСБ в окупованому місті.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя