Потрібно допомагати військовим: голова ЗОВА відповів на деякі панічні настрої у Запоріжжі | Новини Запоріжжя

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров відповів на нещодавні песимістичні обговорення ситуації на запорізькому фронті та побоювання деяких місцевих мешканців і переселенців щодо безпекової ситуації у Запоріжжі.

Про це він розповів під час пресконференції, передає «Перший Запорізький».

За його словами, на російську пропаганду та деякі панічні настрої, які подекуди з’являються в інформаційному просторі, треба відповідати допомогою українським військовим.

«Дійсно, ворог щодня по декілька разів, а іноді по декілька десятків разів, намагається штурмувати позиції наших військових. Але я думаю, що боротися з російською пропагандою — це допомагати нашим військовим. Це є пріоритетна задача для всіх нас на сьогодні.

Я хочу зазначити, що за останні 1,5-2 тижні, як ми всі почали жити у цьому пропагандистському масованому обговоренні про те, що щось станеться у Запоріжжі і треба переїжджати, жодного руху на запорізькій лінії фронту не відбулося. За це ми всі дякуємо нашим героїчним військовим», — сказав Іван Федоров.

Він наголосив, що наразі пріоритетом місцевої влади є допомога захисникам на Запорізькому напрямку.

«Що ми маємо всі робити? Всіляко допомагати військовим для того, щоб не піддаватися на обговорення неіснуючої інформації. Сьогодні все керівництво знаходиться у Запоріжжі, ми регулярно виїжджаємо на запорізьку лінію фронту, наради з військовими у нас відбуваються протягом дня по великій кількості разів. І саме тому ми сьогодні виділяємо рекордні суми на допомогу військовим для того, щоб наші військові і захистили, і зробили все необхідне для того, щоб деокупувати нашу територію. Це є сьогодні пріоритетом, а не розговори про те, що звідкись потрібно виїжджати», — зазначив голова ЗОВА.

На прифронтовій території Запорізької області залишається понад тисячі дітей

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя