Скинули керовані авіабомби та вдарили з РСЗВ: наслідки ворожих обстрілів по Запорізькій області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

По Пологівському та Василівському районам лише за минулу добу, 24 січня, окупаційні війська завдали 124 удари. Внаслідок ворожих обстрілів зруйновано будинки людей та пошкоджено господарські будівлі.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

У середу окупаційні війська завдали удари керованими авіаційними бомбами по Оріхову, Малій Токмачці та Новоданилівці. Також ворог завдавав удари з артилерії та реактивних систем залпового вогню, атакував безпілотниками міста та села регіону.

Внаслідок ворожих обстрілів постраждали будинки мирних жителів: зруйновано стіни, пошкоджено дахи, вибито скло. Від ворожих обстрілів найбільше постраждали жителі Приморського, Степногірська та Гуляйполя. Також пошкоджено будинки у довколишніх селах.

Наслідки ворожих атак задокументували правоохоронці та відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

У Запоріжжі жінку з дитиною під час тривоги не впускали до укриття: у мерії розпочали службове розслідування, – ФОТО, ВІДЕО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя