Ситуація на Запорізькому напрямку за останню добу: окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру

Ситуація на Запорізькому напрямку за останню добу: окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру -

Ситуація на Запорізькому напрямку за останню добу: окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру — фото: armyinform.com.ua

30 листопада протягом доби росіяни обстрілювали цивільну інфраструктуру на Запорізькому напрямку.

Як повідомили в Запорізькій обласній військовій адміністрації, противник шістсот сорок шосту добу веде повномасштабну збройну агресію проти України. Захисники Запорізького краю утримують рубежі та дають гідну відсіч російським окупаційним військам.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 186 обстрілів позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Гуляйполе, Новодарівка, Роботине, Мала Токмачка, Левадне, Полтавка, Новоданилівка, Новоандріївка, Чарівне, Червоне, Щербаки, Темирівка, Гуляйпільське, Затишшя, Лугівське, П’ятихатки, Кам’янське, Плавні, Широке, Степове, Лобкове, Малі Щербаки, Малинівка.    

Надійшло 9 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті військовослужбовцями РФ.     

Протягом минулої доби евакуація цивільного населення з тимчасово окупованих територій не проводилась.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя