Ранковий ракетний удар по Запоріжжю: пошкоджено освітні заклади та багатоповерхівки, постраждала людина | Новини Запоріжжя

Вранці 28 листопада російські військові завдали удар по Запоріжжі. О 8:51 ворог вдарив балістичною ракетою «Іскандер», попередньо, по обласному центру.

Про це повідомив Юрій Малашко, голова Запорізької обласної військової адміністрації.

Вибухової хвилі пошкоджено один із магазинів, який знаходиться біля місця ракетного удару. За попередніми даними, одна людина отримала легкі поранення.

У міській раді повідомили, що вибуховою хвилею також ушкоджено вікна в трьох багатоповерхових будинках та трьох освітніх закладах.

«Обстеження території триває. Якщо ваша оселя зазнала ушкоджень, повідомляйте про це на 15-80 (зі стаціонарних) чи з мобільних (061) 787 15 80; (050) 414 15 80; (067) 656 15 80», — написав Анатолій Куртєв, виконуючий обов’язки міського голови.

Доповнено:

Комунальники приступили до ліквідації наслідків сьогоднішнього ракетного удару. Наразі зафіксовано ушкодження в 7-ми багатоповерхівках. Фахівці муніципальної аварійної служби закривають вибиті вікна листами OSB.

На місці розгорнуто намет міської ради та чергують два комунальних автобуси, в яких представники райадміністрації та соцпрацівники фіксують ушкодження та надають людям консультації.

Зруйновано будинки людей: ворог обстріляв Запорізьку область.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя