Ракетні удари по Запоріжжю: як просувається відновлення постраждалих будинків, — ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Підрядні організації продовжують відновлювати чотири будинки, які восени 2022 року постраждали внаслідок ракетних ударів. На сьогодні, 21 грудня, у будинку на проспекті Соборному, 151 триває ремонт квартир у відновлюваній частині.

Про це повідомляє Анатолій Куртєв, виконуючий обов’язки міського голови.

У квартирах працівники укладають ламінат та плитку, монтують мережі водопостачання та каналізації, встановлюють міжкімнатні двері. Також продовжується монтаж архітектурних елементів фасаду, а наступного тижня роботи з благоустрою прибудинкової території будуть виконані на 70%.

У будинку по вулиці Зестафонська, 10 завершують ремонт в останній квартирі, що постраждала. Ведеться будівництво вхідної групи.

У першому під’їзді будинку по вулиці Кияшка, 22 завершено монтаж мереж водопостачання та каналізації. У квартирах робітники ведуть штукатурні та шпаклювальні роботи, готують до укладання плитки на кухнях та санвузлах.

Триває будівництво зовнішньої стіни в будинку на вулиці Сталеварів, 16. Встановлено половину крокв даху та вікна на перших трьох поверхах. Незабаром у підвалі розпочнуть штукатурні роботи.

Апеляційний суд зобов’язав запорізьку медустанову відремонтувати укриття.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя