Окупанти обстріляли житлові будинки у Запорізькій області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Російські окупаційні війська завдали 148 ударів по населених пунктах Запорізького, Пологівського та Василівського районів 11 жовтня. Внаслідок ворожих обстрілів постраждало майно та будинки місцевих жителів.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Вчора російські окупаційні війська завдавали удари по регіону з артилерії та авіації, обстрілювали з реактивних систем залпового вогню та атакували безпілотними летальними апаратами.

Російські загарбники завдавали удари по будинках мирних жителів в селах Пологівського та Василівського районів. Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено дахи та фасади будинків, вибито вікна та двері.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», учора ворог завдав ракетний удар по селу Привітне. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено приватний будинок із подальшим займанням. Внаслідок обстрілу загинула 74-річна жінка.

Усього минулої доби правоохоронці зареєстрували 22 повідомлення про руйнування. За зібраними матеріалами відкрито кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Точно в ціль: захисники завдали нищівний удар по ворогу на Запорізькому напрямку, — ВІДЕО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя