Подробиці смертельної аварії на Прибережній магістралі у Запоріжжя | Новини Запоріжжя

Увечері 29 жовтня у Вознесенівському районі Запоріжжя зіштовхнулись Chevrolet Aveo та Toyota Camry. Внаслідок зіткнення машин на Прибережній магістралі загинув водій та пасажир одного з авто.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

За попередніми даними, 36-річний водій Chevrolet Aveo їхав по магістралі у напрямку вулиці Української. Повертаючи ліворуч, він не надав переваги у русі Toyota Camry, яка рухалася у зустрічному напрямку, і допустив зіткнення.

Від отриманих травм на місці події загинув 21-річний водій та 34-річний пасажир Toyota Camry. Двоє пасажирів цього авто, 19-річна дівчина та 31-річний чоловік, госпіталізовані з травмами.

За результатами медичного огляду водій Chevrolet Aveo був тверезим. Його затримали правоохоронці. Обидві машини вилучено.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація події – ч. 3 ст. 286 «Порушення правил дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення із позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років.

Вдень ворог завдав ракетний удар по Запорізькому району: є руйнування.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя