Підліток з Полог підкорив суддів талант-шоу | Новини Запоріжжя

Цієї осені на екранах вийшов 13 сезон «Голосу країни». Його знімали у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Одним з учасників талант-шоу став 16-річний Влад Пелих з нині окупованих Полог. Наразі хлопець мешкає в Польщі.

Підліток вже подолав два етапи змагань талант-шоу.

На сліпих прослуховуваннях Влад виконав пісню Jerry Heil & Ochman «BRONIA», автором якої є тренер Іван Клименко. Він розвернув до себе всі чотири тренерських крісла. А Артема Пивоварова його виступ розчулив до сліз.

«Я з міста Пологи. Моє місто знаходиться під окупацією ще з 3 березня. Для мене це надважлива пісня, адже вона є польсько-українська. Я хотів нею донести до кожного глядача, що ми дуже вдячні Європі та Польщі за неймовірну допомогу. Завдяки цій підтримці ми змогли відновитися та бути зараз такими, якими ми є», — прокоментував свій виступ Владислав. 

Після спілкування з тренерами Владислав вирішив обрати у наставниці Юлію Саніну. 

У другому етері Влад Пелих в дуеті з 17-річною Христиною Стариковою виконали пісню Kate Bush «Running Up That Hill». Суддя Юлія Саніна та її радниця Jerry Heil були підкорені тим, як дует виконав цю пісню, зрештою, як і глядачі у залі, які вибухнули оваціями.

Тож тренерка надала і Владу, і Христині місця у своїй команді.   

Влад Пелих ще змалечку займався вокалом. Був учнем музичної школи за класом академічного вокалу. Також, він вдосконалював естрадний вокал. Хлопець є лауреатом призових місць міжнародних, всеукраїнських та районних конкурсів. У 2021 році став одним з переможців конкурсу «Молодь-2021» у номінації «Обдарована молодь». Також він був учасником одного з найбільших фестивалів у Польщі «JarmaRock Fest 46», брав участь у міжнародному фестивалі талантів «World Stars 2021» Лос-Анджелес. Неодноразово брав участь у благодійних заходах в підтримку Збройних сил України, є волонтером.

У Запоріжжі з’явився стріт-арт пам’яті музиканта Андрія Лободи, — ФОТО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя