Переваги та різновиди бухгалтерського аутсорсингу

Дана послуга дозволяє оптимізувати бухгалтерську діяльність, мінімізувати кошти на утримання бухгалтерії, створити систему ефективного контролю за податками. Бухгалтерський аутсорсинг уявляє собою передачу функцій сторонній організації, завдяки чому можна відмовитися від штату працівник, суттєво економити бюджет.

Замовити дану послугу можна звернувшись до компанії ДОМІНАНТА. Її бухгалтери супроводжують усі групи оподаткування. Консультанти надають відповіді на запитання, до кожного клієнта знаходять індивідуальний підхід. Також надається юридична допомога та послуги з корпоративної практики. Усі працівники мають високу кваліфікацію та досвід у даному направленні.

Різновиди

Існує декілька різновидів бухгалтерського аутсорсингу:

  • Частковий – позаштатному фахівцю передаються окремі процеси, наприклад, розрахунок зарплатні. У цьому випадку він працює тільки з наданими документами й не має уявлення про інші операції компанії. Оптимальний варіант часткового розвантажити свого штатного працівника.
  • Повний – виконується повна передача усіх функцій. Підрядник максимально заглиблюється у ваш бізнес та допомагає вирішувати різноманітні питання. Підходить для організацій, які не мають штатного бухгалтера.
  • Консультування – нерегулярна допомога у вирішенні деяких питань, пов’язаних з коригуванням та перевіркою штатного бухгалтера. Даний вид буде корисним усім компаніям, адже податкове законодавство постійно змінюється.

Деякі вважають, що дана послуга потрібна через нестачу кадрів. В більшості випадків завдяки їй можна оптимізувати витрати, передати справи, вирішити будь-які важливі питання. Компанія ДОМІНАНТА має високий рейтинг й безліч позитивних відгуків, тому рекомендуємо звертатися саме до неї.

Переваги

Дана послуга набуває такої високої популярності завдяки своїм очевидним перевагам:

  • Надається можливість залучити провідного спеціаліста, який має не аби який досвід у даній сфері.
  • Швидке розв’язування питань будь-якої складності.
  • Взаємозамінність працівників, наприклад, якщо ваш бухгалтер у відпустці. Таким чином, процес виконання операцій не буде перервано. Можна не викликати штатного працівника, якщо приїхала перевірка.
  • Ви можете перевірити компанію, що надає послуги з аутсорсингу, та її спеціалістів за допомогою інтернету: почитати відгуки, ознайомитися з правилами та ін.
  • Можливість вибору фахівця з певної галузі: розрахунок зарплатні, штату, податків тощо.
  • При необхідності можна замовити одного працівника або цілу команду.

Дані переваги досить суттєві, але не завжди вирішальні, хоча мають вплив на якість надання послуг. З часом усі керівники розуміють переваги аутсорсингу. Дане рішення найчастіше спричинене фінансовими вигодами від співпраці. Ви зможете економити на розширенні штату, поточних витратах, фонді зарплати, пенях та податках. Залишитеся задоволені якістю надання послуг та кінцевою озвученою ціною.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя